Pona
Pona Privacitat.
 1. Visiˇ general

  Pona Ús una aplicaciˇ que comparteix i registra les teves ubicacions amb l usuari que desitgis,i en el moment que ho desitgis. Pona mai enregistrarÓ posicions automÓticament sense el consentimen del usuari.
  ╔s una aplicaciˇ creada per Jordi VilÓ i Estiu, actualment sense Ónim de lucre.
  En qualsevol moment pot sol.licitar la elimininaciˇ de totes les seves ubicacions i correu electrˇnic enviant un correu a info@posicionami.cat des del mateix correu que tŔ registrat.
  Les seves dades no serÓn compartides amb tercers ni se li enviarÓ publicitat.

 2. Dades enrregistrados.

  Pona registra i solicita el correu del usuari per a comunicacions del seu interŔs per propi ˙s de l aplicaciˇ. Rebre notificacions de contactes i verificar la propietat del correu.
  Pona registra les posicions: latitut, longitud i velocitat, sols a criteri i voluntat del usuari. Jorici VilÓ no es fa responsable del us incorrecte de la aplicaciˇ i comparticiˇ de les dades realitzada per l usuari.
  Les posicions enrregistrades per Pona es podrÓn sempre consultar a www.posicionami.cat, per a ˙s i consulta del usuri.

 3. ┌s dels seveis de Pona.

  Pona registra i emmagatzema les posicions quan activa l aplicaciˇ i amb un interval de distÓncia segons usuari indiqui.
  Si les posicions emmagazemades per un usuari superen les 5000 el propietari i gestor de les dades es reserva el dret a eliminar les posicions que superin aquesta cantitat, eliminant les mŔs antigŘes.

 4. Modificaci˛ condicions i terminis.

  El propietari es reserva el dret a modificar els termes i condicions avisant prŔviament per correu electr˛nic si aquestes s˛n de importÓncia rellevant o bŔ en la mateixa web si s˛n mŔs lleus.
  - Per a la eliminicaci˛ del compte i corresponents posicions o altre tipus d incidŔncia, us podeu dirigir al propietari i gestor de Pona a info@posicionami.cat registrat a Jordi VilÓ Estiu, Espanya,Girona, Olot